torsdag 14. oktober 2010

And this, my friend, is what we call... kindergarden?

Dagen i dag har ikke vært noe spesiell - bortsett fra at vi blir behandlet som barnehageunger i gymmer pga. episoden i går. Ja, det er nemlig straffen vår. Her skal alle straffes! Gre alle under samme kam... Vi fikk utdelt en plass på gulvet hvor vi må gå direkte til når klassen starter. Så skal vi sitte der i 10 minutter uten å snu oss mot noen andre. Da blir det detention. Etter vi har hatt gym må vi sitte på samme plass helt til klokka ringer. Sweet! Gotta love high school.
Også "gjorde" vi bleachers i dag, som de kaller det. Løp hele tribuna opp og ned hver trappeoppgang. Var helt gelé i beina etter de fire rundene vi måtte ta. Og så var det jogging etterpå.

Spiste på mexikansk restaurant i kveld, så da vi kom hjem lukta jeg mat. Ikke bra, ikke bra... I morgen skal jeg på bortekampen til FMHS sammen med Catarina, Breanne og Jonathan. Lunjsbuddies. Har planer om å treffe en norsk utvekslingsstudent som går på skolen vi spiller mot. Kult eller?





Anyhow, nå må jeg pugge litt manus. Replikkene må sitte i morgen for Arabian Nights. Også har vocabulary quiz i U.S history.


I driver's ed i dag fikk vi cupcakes av en elev. I ate this sucker! Hvor amerikansk er ikke det?

-Birgit

Ingen kommentarer: