lørdag 25. september 2010

Hey, lyrics; If I never see you again I don't mind.

I dag var altså den store dagen kommet. AUDITIONS! Sto opp tidlig for å bølge håret. Work call begynte klokka 9, og så dro vi derfra og til Breannes klokka 11. Der ordna vi oss, spiste og øvde. Rundt halv 2 dro vi tilbake til skolen for å gjennomføre vårt store nummer. Siden vi var såpass tidlig (skulle egentlig ikke inn og "opptre" før 14:15), fikk vi gå inn tidligere. Nesten hele programmet var én time før tida. I hver gruppe som skulle opptre var det opprinnelig meningen at det skulle være fire medlemmer. Tror ikke en eneste gruppe fulgte lista. Man gikk egentlig bare i den neste gruppa etter at man hadde ankommet skolen. Jeg og Breanne gikk alene - og det gjorde ikke meg noe! Begge var i rommet og kunne se hverandres opptreden. Dommerene, altså fire teater/sang-lærere på skolen) var jury. De var veldig hyggelige og jeg var ike redd dem, for å si det sånn. MEN, jeg var nervøs da jeg skulle synge. Tror faktisk stemmen min skalv! Men men... Ferdig ble vi, og da dro vi ut og feiret med is! Resultatlistene offentliggjøres etter Homecoming fordi de har forestillinger neste uke, og da er det en del jobbing med det. Det vil si om 2-3 uker. Nå skal sangtekstene brennes!
Så sto shoe shopping for tur! Var så heldig å finne TO par sko. Et par pumps til Homecoming og et par boots. På butikken hvor jeg kjøpte skoene var det sånn "kjøp et par - få et annet på halv pris", og da skjønner dere vel at jeg ikke kunne si nei takk... Sparte $32.


$40 - ekte skinn (!)





$17 (!) Ser ganske shiny ut på bildet, men er kulere i virkeligheten.



Notepad. Supersøt!

Veske jeg kjøpte i NY som jeg bare måtte vise dere. Me like!




Men hva i alle dager kan da dette være? En lommebok?



Nei, det er øyenskygge! $12.


Nå mangler jeg bare veske og accessories, og det skal vi handle i morgen. Forever21, kanskje? Kjolen er svart (skal bruke den jeg kjøpte på GinaT i Oslo, for de som vet hvilken jeg snakker om). Må kanskje sprite antrekket opp med litt fargede accessories, i og med at skoene også er svarte.
Og en morsom ting: Jeg hadde min første drøm på engelsk i natt! Husker ikke hva det var nå, men da jeg våknet i morges tenkte jeg "Jeg snakka engelsk, jo!"
-Birgit

Ingen kommentarer: