mandag 23. august 2010

Travel dag!

Skolesituasjonen står stille. Organisasjonene i Norge og her i USA sier forskjellige ting... MEN, skal ikke furte over det! Det ordner seg nok! Sendte en sint-mail til STS i Norge, ha! Okei da. Den var mer forklarende av situsjonen.


I dag har jeg og vertsmor (Sandi) vært litt rundt og gjort ærender. Det var for varmt til å dra til bassenget. Over 40 grader celsius i dag. Første skoledag for de andre "barna" i familien, så det var derfor litt stress for å hente og bringe, i og med at noen av dem hadde ulike former for aktiviteter etter skolen. Sandi har mer eller mindre tilbragt dagen i bilen. Kevin er på businessreise og kommer ikke hjem før i morgen kveld.

I kveld har jeg sett på The Bachelor Pad sammen med Kelsey. Interessant!


Nå har jeg fått oppleve på ordentlig at amerikanerne ikke GÅR noen plasser. Drive-ins finnes overalt! Til og med i banken. Du bare kjører inn til en sånn automat, legger ID og whatever som skal behandles i en beholder og sender det gjennom et rør inn til de som er på jobb. SICK! Til og med når det skal parkeres gjelder det å parkere så nærme inngangen som mulig.


Utenfor Wal-Mart i dag var det forresten noen som hadde satt hundene igjen i bilen da de gikk inn for å handle. Vi hørte dem bjeffe og... klynke? Ja, de hørtes i hverfall ikke glad ut. Da vi kom ut fra senteret hadde noen ringt til politiet og dyrepatrulien. Man skal se mye før øya faller ut...


Én ting til: Vi hadde kjøttdeig og spaghetti til middag i går, og i morges var jeg så rar i magen. Tenkte ikke mer over det før Sandi sa at hun hadde kastet opp på morgenen. Resten av familien hadde også kjent det. Planen var at vi skulle ha restene til middag i dag, men det skjedde ikke. De restene gikk rett i søpla...
Bare for å "sprite" innlegget litt opp legger jeg ved et bilde av dagen kjøp! Random, I know...

-Birgit

Ingen kommentarer: