tirsdag 17. august 2010

Just love it!

I dag har vi hatt vår andre dag på Manhattan! Først gikk vi over Brooklyn Bridge (fra Manhattan til Brooklyn) og ble hentet av bussen, som forresten var en sånn gul skolebuss. Deretter dro vi til Times Square og spiste på Planet Hollywood. Det er noe ala Hard Rock Café, bare at det er innredet etter filmer med ordentlige kostymer osv... Midt i blinken for meg! Spiste cheeseburger og fikk brownies til dessert. JA jeg vet hva dere tenker, haha.











Edvard og Bellas kostymer fra Twilight
Jack og Rose's kostymer fra Titanic

Så sto Top of the Rock for tur. Fikk sett hele Manhattan ovenfra, og da mener jeg HØYT ovenfra! Var på Empire State Building i fjor og da var det kveld. Fra Top of the Rock fikk vi sett Emp St. Building også, noe som egentlig gjorde utsikten bedre.
Birgit, Gunn Kristin, Lise-Mari & Hilde
Etterpå var det shopping!! Stoor AppleStore, Forever 21, Foot Locker, Duane Reade og noen jalla-jalla turistbutikker. Gotta Love the U.S.

På slutten av dagen tok vi et "båtcruise" rundt Manhattan (Hudson og East river). Fikk sett Statue of Liberty på nært hold og Manhattan fra begge sider. Vi kom i prat med et amerikansk par fra Minnesota. Mannen hadde faktisk vært i Norge og kunne dermed si masse på norsk! Imponerende! Han hadde lært det på nettet, i likhet med arabisk i Sudan pga. militæret. Folk er så hyggelige her!

Statue of Liberty (håper alle visste det fra før)!

Koser meg veldig her borte, men savner selvfølgelig fjesene på NOEN av dere der hjemme! Fredag bærer det avgårde til Texas, og i morgen står Jones Beach og amerikansk historie på timeplanen.

God natt, folkens!
-Birgit








2 kommentarer:

Anne Berit sa...

Hei Birgit
Fikk tips om bloggen fra mor di. Artig å kunne følge med på året ditt i Texas. Tror du får et supert år!

Birgit sa...

Ja, ho sa ho hadde gitt deg adressen. Koselig å høre at du vil følge med på bloggen. Trur også dettan blir et supert år! :)