lørdag 28. august 2010

Fotballkamp i steksol = zebra stripes

Sov lenge i dag. Våkna halv 12, og da hadde allerede resten av familien stått opp. Ashlyn var på tur til å dra til bandøving siden hun spiller i skolebandet, og siden skolen hennes hadde kamp i dag.

Etter at vi hadde spist lunsj (ute, ofc.) kjørte vi til stadioen hvor kampen mellom Wildcats og Indians skulle være. Det var ca. 40 grader celsius, og der satt vi -i steksola, og så fotballkamp som varer i 2-3 timer. Sykt varmt! Det endte med at vi dro etter første pause da vi hadde sett bandet spille. Alle var nesten søkkvåte. Jeg sier bare; stakar spillere, band og maskoter! Helt idiotisk å ha kamp midt på dagen når sola er på sitt varmeste... Så nå sitter jeg her med zebra-føtter. Ja, dere leste riktig. ZEBRA!
Se, der går en zebra... Stor takk til glatiatorsandalene mine.

På tur hjem stoppet vi på Sams. Det er en underkjede av Walmart, bare at her ha de alle varene i større format. De solgte til og med gigantiske campingsstoler med seks koppholdere. Det må man minst ha når man bor i Amerika.

I morgen skal vi i kirka. Haha, det morsomme er at vi skal i en annen kirke enn den de bruker. Bare for at vertsmor Sandi skal "prove a point". Det har noe med jobben å gjøre. Hun sa "It's pretty sad. I mean that we have to go to church to prove a point. But we're all gonna be happy." Må ha kjole på, så det er ikke så casual som i Fellowship Church.

Se her mamma! Nå skal jeg få i meg Omega-3. I'm doing it for you...

-Birgit

Ingen kommentarer: