lørdag 3. juli 2010

Back in business!

Sånn, da har jeg kommet hjem fra Portugal! Har hatt en veldig fin tur. Mye bra å se, og Lisboa er virkelig verdt et besøk om man har tenkt å reise på shopping-tur. Centro Colombo, et av europas største kjøpesentre, kunne skryte av nesten 500 (!) butikker, sweet! I tillegg har jeg kjørt Europas lengste bro, vært på det vestligste punket i europa, OG sett europas største casino. Mye lys der, ja! Jeg fikk dessverre ikke komme inn og se siden jeg er under 18... Har til og med kjørt politibil da mamma fikk veska si frastjålet på en restaurant. Litt ekkelt egentlig, med tanke på at tyvene satt rett bak oss. Uansett var det en fin tur, alt i alt.


Men, nok om det. Da jeg kom hjem hadde visumpapirene kommet, så nå har jeg fylt inn søknad og booket meg time på ambassaden. 26. juli skal jeg ned til Oslo og få ordnet visumet.
HERREGUUD, for et styr å fylle inn søknaden online! For det første har du en tidsfrist som selvfølgelig gikk ut da jeg var nesten ferdig. Hadde lagret på første spørsmål, så det var bare å begynne på nytt igjen. For det andre besto spørsmålene av alt fra barneskole til terroraksjoner. Latterlig! Hvem svarer ja på omde har tenkt til å bevilge penger eller delta i sånt? Men men, må man så må man. Skal ikke krangel på det, er bare glad jeg har det unnagjort.


Det lå også en større pakke og ventet meg. Det viste seg at det var... *trommevirvel* ...t-skjorte og sekk! Dette må vi ha på/med oss når vi reiser sånn at gruppa skal holde sammen. Skarp farge på sekken, gitt! T-sjorta var helt grei den. Kunne sagt at det ikke skal være vanskelig å kjenne meg igjen på gardermoen, men det er det jo ikke. Alle som reiser med STS skal bruke denne "uniformen".




Oi! Tror sannelig dette er det lengste innlegget jeg har skrevet. Kult. Ellers er det forresten ikke så mye nytt på USA-fronten. Har fått beskjed om at jeg reiser 13. august til NY, og videre til Texas 20. Det begynner å nærme seg nå. Skal nyte tiden fremover med venner og familie, og i tillegg jobbe. Cash kommer godt med i Uniten. Beklager for det rare oppsettet på slutten her, men blogspot vil ikke høre på meg!
God natt, folks!
-B

Ingen kommentarer: